сторінка матеріалу
Uncategorized

Автор тексту пісні “Патріарший Собор у Києві” спілчанин Роман Голубович про свою участь в Освяченні Паріаршого собору (фото відео)

??????????????????????Своїми враженнями від події поділився один з прочан – підполковник у відставці член Львівської обласної організації Спілки офіцерів України, член Української Асоціації Письменників, автор тексту пісні “Патрарший Собор у Києві” Роман Голубович: 

“У теплу серпневу ніч з 17 на 18 серпня наша делегація вирушила зі Львова до Києва. Прибули до Києва о шостій ранку. Відразу ж на реєстрацію прочан. Урочистий процесійний хід. Архирейська Божественна літургія.Чин Освячення Патріаршого Собору. Віднова Хресних обітів. Чин освячення води на Дніпрі. Усі згадані події відбувалися з 8.30 до 12.30. 
Тут були делегації прочан зі всього світу. Мене особливо потішив дзвінок по мобільному телефону від батька нашого Патріарха-пана Юрія Шевчука зі славного прикарпатського міста Стрия. Він подякував мені за мою пісню “Патріарший Собор у Києві”. Текст до цієї пісні я написав ще 12 років тому. Він був розміщенний у першій моїй збірці. Музику написала Марія Галій. А виконали її заслужена артистка України Марія Галій та лауреат Всеукраїнського конкурсу вокалістів ім. Оксани Петррусенко Мар’яна Кучма. На сьогодні мною видано вже вісім книг під загальною назвою “Бог є Любов”. З великою радістю я виступив на величезній сцені перед Патріаршим Собором-читав вірші, а згодом зазвучала і сама пісня во славу Патріаршого Собору. Це відбулося під час проведення духовно-мистецької програми. Прочанський люд тепло вітав цей духовний твір, який 19 серпня транслювався також на Львівському телебаченні (ТРК”Львів”- “Львів мистецький”). 
Безмежно радий своїй участі у цьому неповторному святкуванні во славу Бога, во славу України, во славу нашої Церкви. 
Слава Богу! 
Слава Україні!” 
[slideshou]

Львіська обласна організація Спілки офіцерів України
Фото Романа Голубовича.

About © ВГО СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ

Всеукраїнське громадське об'єднання "СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ"

Обговорення

Коментарі закрито

БІЛЬШЕ ПРО СОУ


Натиснути на зображення, щоб узнати більше про СОУ


АРХІВ ПУБЛІКАЦІЙ

статистика

  • 95 833 hits